keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukissa 2017

Kävipä niin ihanasti, että saimme joululahjoja jo, ennen kuin ehdimme avata yhtäkään luukkua joulukalenterista! Tästä huikeasta paketista kiitos ihanille Kiskateille <3


Postiin tullut paketti oli niin suuri, että palvelijattarella oli vaikeuksia saada se postista pyörällä kotiin. Onneksi matka ei kuitenkaan ollut pitkä ja Riiviöiden joululahja saatiin ehjänä perille.


Pakettia avatessa sisältä paljastui paljon pieniä paketteja, ...


... joissa kaikissa oli suloinen joulutervehdys ja tieto keneltä kenelle kyseinen paketti oli .



Mörkö oli innokkaasti mukana avaamassa lahjoja.


Paketeista paljastui lopulta herkkuja, sekä Riiviöille, että palvelijattarelle, lampaanvillaa, leluja Riiviöille, heijastin palvelijattarelle ja huikeista huiken kissateltta!


Ihmisten herkut katosivat yllättävän nopeasti parempiin suihin, mutta ihana kissarasia oli pakko säästää tulevia askarteluja varten. Lampaan villa oli molempien poikien mielestä aivan sairaan siisti juttu. Pitääkin alkaa opiskella huovutusta ja etsiä hienoimmat kissanlelumallit, jotta voidaan täydentää poikien leulaatikkoa. Heijastin pääsi roikkumaan palvelijattaren takkiin, nyt kelpaa kävellä hämärilläkin kaduilla. Kissatelttaa testaillaan vielä ja kesällä voidaan tehdä telttaretkiä parvekkeelle ja pihamaalle!

Pienet pörröiset helisevät pallot saivat myös osakseen supersuosiota! Mörkö hullaantui leikistä niin, että humpsahti katolleen.


Kiitos vielä: Pate, Eddie, Rudi, Pennut ja Emäntä!

Ihanaa joulunodotusta kaikille <3